Home » Service

Service

​Persleidingsystemen.nl is dé webshop voor installateurs, zzp’ers en particulieren! Hier vindt u de bekende Maincor, Uponor en Hanco buizen en fittingen tegen de scherpste prijzen! De buizen zijn KIWA-, DVGW- en ÖVGW-gecertificeerd. Hierdoor voldoen onze producten aan strikte normen die worden gesteld bij grote commerciële bouwprojecten.

Wij leveren producten van A-merken direct aan consumenten woonachtig in Nederland met een hoge servicegraad en voor scherpe prijzen.

Wij streven er altijd naar om iedereen te woord te staan
Erik
Klantenservice

Heeft u een klacht?

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@persleidingsystemen.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

De waardering van www.persleidingsystemen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 127 reviews.