Home » Systeem informatie » Flexibele waterleiding van Maincor

Flexibele waterleidingen

Wanneer u een badkamer aanlegt en u wilt de waterleidingen vervangen of verleggen, dan staat u voor de keuze welke waterleidingen geschikt zijn voor uw project. Een conventionele koperen buis of een flexibele waterleiding die vaak van kunststof zijn gemaakt zijn dan de opties. De flexibele meerlagenbuis van Maincor, Uponor of Henco is een geschikt alternatief voor de koperen buis. De kunststof buizen zijn toepasbaar in elke kamer van het huis. Of het nu de badkamer of de keuken is, door de flexibiliteit kunnen ze overal gelegd worden. Vele installateurs gebruiken buizen voor de aanleg van verschillende waterleidingen in huis, omdat ze geschikt zijn voor water en voor cv-aansluitingen.

Voordelen

De voordelen van een flexibele waterleiding ten opzichte van koperen leidingen zijn:

Adviezen voor het zetten van een flexibele waterleiding

​Persleidingsystemen levert topkwaliteit buizen, persfittingen en alle andere benodigdheden voor de installatie van uw leidingen. Alle gangbare maten (16 x 2,0 en 20 x 2,25) zijn leverbaar. Al onze flexibele waterleidingen zijn KIWA-gecertificeerd en daarmee geschikt voor drinkwaterinstallaties.

Op Persleidingsystemen.nl vindt ongeïsoleerde buizen en buizen met isolatie of met extra bescherming. Bekijk hieronder onze flexibele waterleidingen.

Ongeïsoleerde buis
Ongeïsoleerde buis
Isolatiebuis rood
Rode isolatiebuis
Mantelbuis blauw
Mantelbuis
De waardering van www.persleidingsystemen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 98 reviews.