Home » Systeem informatie » Aan welke kwaliteitsnormen voldoen de meerlagenbuizen?

Aan welke kwaliteitsnormen voldoen de meerlagenbuizen?

De meerlagenbuizen van Persleidingsystemen.nl worden ingezet in verschillende installatieoplossingen. Voor zowel vloerverwarming als cv- en sanitaire voorzieningen worden de meerlagenbuizen van Persleidingsystemen.nl gebruikt. De meerlagenbuis wordt vooral gebruikt voor CV- en sanitaire voorzieningen. De PE-RT vloerverwarmingsbuis wordt ingezet bij het leggen van vloerverwarmingen. Het is van groot belang dat deze buizen van goede kwaliteit zijn en zonder problemen tot 50 jaar lang mee gaan. Om de kwaliteit van de buizen te kunnen waarborgen zijn er een aantal keurmerken en certificaten ontwikkeld door derde partijen.

Maincor buizen voldoen aan de volgende keurmerken:

KIWA/KOMO-keur

Het KOMO-keurmerk wordt door Kiwa uitgegeven voor producten die worden toegepast in de industriële of huishoudelijke drinkwaterinstallaties. De producten moeten voldoen aan de eisen met betrekking tot veiligheid, doelmatigheid en duurzaamheid. Bovendien moet het productieproces voldoen op het gebied van kwaliteitsbeheersing.

ISO 10508

Dit keurmerk specificeert de prestatie-eisen voor thermoplastische buizen en plastic of metalen koppelingen, die worden gebruikt voor koud- en warmwatersystemen. Deze producten moeten 4, 6 en 10 bar zonder problemen kunnen weerstaan.

DIN 16833

De eisen waaraan PE-RT buizen met betrekking tot temperatuur stijgingsresistentie moeten voldoen.

DIN 4726

de eisen waaraan een meerlagenbuis moet voldoen met betrekking tot de diffusiedichtheid van de buis.

DVGW-gecertificeerd

De eisen van de DVGW-voorschriften voor gas- en waterproducten zijn afgestemd op de nationale installatie -en gebruikersgewoontes. Ze bevatten eenduidige voorschriften, waarbij de naleving specifiek de in de energiemaatschappijwet voorgeschreven werking op de inhoud van de industriestandaard gesloten kan worden.

ÖVGW-gecertificeerd

De ÖVGW bevordert en coördineert de houdbare en toereikende aanwas van schoon drinkwater in Oostenrijk en werken actief om bronnen van water te beschermen.

Maak kennis met onze producten

De meerlagenbuizen van Persleidingsystemen.nl zijn op rol, op lengte en voorgeïsoleerd direct leverbaar vanuit de webshop. Daarnaast zijn voordelige kennismakingspakketten met onder andere 100 meter meerlagenbuis, verschillende koppelingen en wandbeugels beschikbaar. Alles voor de aanleg van een buissysteem voor sanitair en vloerverwamingsinstallaties. Dit is verkrijgbaar in 16 mm meerlagenbuis en 20 mm meerlagenbuis.

De waardering van www.persleidingsystemen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 97 reviews.