Home » Systeem informatie » Keurmerken

Keurmerken

De producten zijn voorzien van verschillende keurmerken en certificaten. Hieronder ziet u een overzicht met toelichting van de keurmerken en certificaten.

Overzicht keurmerken

DVGW

DVGW - De Deutsche Vereinigung des Gas- und Wasserfaches

Een duitse vereniging voor gas en water met het hoofdkantoor in Bonn. Creërt technische voorschriften voor de veiligheid en betrouwbaarheid van gas- en watervoorziening.

KIWA

KIWA

Een bouwtechnisch kwaliteitskeurmerk voor isolatieglas, waterleidingen, kranen en douchekoppen. Staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

KOMO

KOMO

Het KOMO certificaat is hét kwaliteitskeurmerk in de bouwsector voor zowel producten, processen, systemen als diensten. Richt zich op installaties in gas, water en elektra. Geeft de zekerheid dat het product voldoet aan de kwaliteitseisen van de markt.

SKZ

SKZ

De bevoegdheid van het SKZ testlabratorium is vereist als het gaat om bouwproducten die naar verwachting worden ontworpen voor een lange levensduur. Het SKZ test kunststof producten volgens circa 1000 normen. Het SKZ keurmerk verklaart dat de gesteste producten voldoen aan de hoge kwaliteitseisen.

OVGW

OVGW - Österreichische vereinigung für das gas- und wasserfach

De ÖVGW is een officieel geaccrediteerde certificatie-instelling en test producten, personen en bedrijven op basis van nationaal en internationaal erkende richtlijnen, normen en certificeringsprogramma's - en natuurlijk de ÖVGW-voorschriften.

Classificatie van servicevoorwaarden: ISO 10508

De prestatievereisten van de buizen zijn geformuleerd voor verschillende toepassingsdoelen. De toepasselijke klassen worden weergegeven in de onderstaande tabel.
Elke klasse verwijst naar een typisch toepassingsgebied en houdt rekening met een levensduur van 50 jaar. De classificatie voldoet aan de specificaties in ISO 10508.
Alle vermelde toepassingsgebieden zijn gegeven als richtlijn en zijn niet bindend.

Ontworpen temperatuur Maximale temperatuur Defect temperatuur
Klasse °C Tijd in jaren °C Tijd in jaren °C Tijd in uren Voorbeelden
1 60 49 80 1 95 100 Warm water toevoer (60 °C)
2 70 49 80 1 95 100 Warm water toevoer (70 °C)
3 20 2,5 70 2,5 100 100 Vloerverwarming en lage temperatuur radiatoren
40 20
60 25
4 20 14 90 1 100 100 Hoge temperatuur radiatoren
60 25
80 10
De waardering van www.persleidingsystemen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 127 reviews.